Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Η αδρεναλίνη κορυφώνεται με ένα σλάλομ σε κοντινή απόσταση από το Elatos Resort... στις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού διαθέτει 19 πίστες, 7 χιονοδρομικές διαδρομές, 8 συνδετικά μονοπάτια και 3 μίνι πίστες αρχαρίων με baby lifts, συνολικού μήκους 36 χλμ.

επιλογή
Δραστηριότητες στο βουνό

Δραστηριότητες στο βουνό

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία κάνοντας αναζωογονητικούς περιπάτους στα σηματοδοτημένα μονοπάτια γύρω από το συγκρότημα τα οποία αποτελούν ιδανική αφετηρία για πεζοπορία στο διεθνές μονοπάτι Ε4*. Οι πιστοποιημένοι οδηγοί βουνού μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Παρνασσού και της φύσης.

επιλογή
Τοπικές εκδρομές

Τοπικές εκδρομές

Η γύρω περιοχή σφύζει από επιλογές για εκδρομές, όλο τον χρόνο: Δελφοί, Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδος, Φαράγγι Ασωπού, Αγόριανη, κ.ά.

επιλογή
Παιδότοποι

Παιδότοποι

Όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, απολαμβάνουν τους δύο εσωτερικούς χώρους αναψυχής που υπάρχουν στο Club House. Μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, προβολές παιδικών ταινιών και βέβαια ειδικός χώρος για δημιουργική απασχόληση.

επιλογή
Ποδηλασία βουνού

Ποδηλασία βουνού

Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας ποδηλάτης βουνού σίγουρα θα αντιληφθείτε ότι ο χώρος γύρω από το Resort είναι ιδανικός. Απολαύστε μοναδικές διαδρομές στα οριοθετημένα μονοπάτια ή και στην καρδιά του ελατοδάσους.

επιλογή