Μακροχρόνια μίσθωση

Μακροχρόνια μίσθωση

Με τη νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης, μπορείτε και εσείς να απολαύσετε στιγμές ξεκούρασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με απόλυτη ασφάλεια!

επιλογή
Πισίνα

Πισίνα

Η μοναδική και εμβληματική εσωτερική θρεμαινόμενη πισίνα στο Club House του Elatos Resort σας περιμένει για ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά σας, χειμώνα-καλοκαίρι!

επιλογή
Φαγητό & Ποτό

Φαγητό & Ποτό

Απολαύστε το γεύμα σας στο εστιατόριο "Ίταμος", παραγγείλετε room service στο ιδιωτικό σας chalet, ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας στο Lounge ή διαλέξτε ένα κοκτέιλ στο άνετο μπαρ με τη μαγευτική θέα.

επιλογή
Ευεξία

Ευεξία

Χαρίστε στον εαυτό σας ή και στον σύντροφό σας μια απολαυστική θεραπεία με προϊόντα Apivita.

επιλογή
Κατοικίδια

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα στο Resort και επιτρέπονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους εκτός των μπαρ, εστιατορίου και πισίνας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

επιλογή
Παιδιά

Παιδιά

Όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, απολαμβάνουν τους δύο εσωτερικούς χώρους αναψυχής που υπάρχουν στο Club House. Μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, προβολές παιδικών ταινιών και βέβαια ειδικός χώρος για δημιουργική απασχόληση.

επιλογή
Εκγύμναση

Εκγύμναση

Όσοι θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο στο Club House, την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αλλά και να εκμεταλλευτούν τον μοναδικό χώρο που μας περιβάλλει!

επιλογή