×

Εκγύμναση

Elatos Mountain Wellness-Discover a Better You

Αφεθείτε στην έμπειρη ομάδα του Elatos Mountain Wellness και ανακαλύψτε τον κόσμο της ευεξίας. Το αναζωογονητικό τοπίο του βουνού μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για detox αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με το ευρύχωρο γωνιακό jacuzzi σας προσκαλούν να δροσιστείτε και να παίξετε με τους αγαπημένους σας. Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι στη διάθεσή σας όλη τη διάρκεια της ημέρας για να κρατηθείτε σε φόρμα.

Σε εναρμόνιση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διάδοσής του κορωνοϊού (Covid-19) οι υγροί χώροι του Elatos Resort & Health Club (εσωτερική πισίνα, τζακούζι) θα παραμείνουν προσωρινά κλειστοί.

 

Wellness Experiences on Demand

Mountain Yoga

Απολαύστε ένα μάθημα yoga μέσα στη φύση, συνδεθείτε με την εσωτερική σας γαλήνη μέσω των αναπνοών και αφεθείτε στη ροή μέσω των asanas. Ξεκινήστε την ημέρα σας στο βουνό με yoga και αγκαλιάστε την ευεξία σας!

Mountain Running

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα running μέσα στο δάσος και αυξήστε τα επίπεδα ευεξίας σας απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης.

Pilates Mat

Συνεχίστε το καθημερινό σας πρόγραμμα άσκησης με ένα μάθημα Pilates, ενδυναμώστε τον κορμό σας και ενισχύστε τη σωστή στάση του σώματος καθώς απολαμβάνετε την ηρεμία του βουνού.

Aqua Fitness

Επιλέξτε ένα μάθημα ενδυνάμωσης στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θέα τις υπέροχες πλαγιές του Παρνασσού και βιώστε την απόλυτη ευεξία σώματος και νου.

Mountain Boot-Camp

Δοκιμάστε τα όριά σας με ένα outdoor πρόγραμμα δύναμης, αντοχής και εκρηκτικότητας με ειδικό εξοπλισμό και ζήστε την απόλυτη εμπειρία fitness!

Kids & Baby Swimming

Προσφέρετε στα παιδιά σας την εμπειρία της κολύμβησης και της επαφής με το νερό στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων γυμναστών και δώστε τους την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας! Για παιδιά από 6 μηνών.

Kids Gymnastics/Kids Fitness

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για παιδιά με στόχο να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν την εκρηκτικότητα, την αντοχή και τη μυϊκή τους συναρμογή. Για παιδιά από 3 ετών.