Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Γάμοι

Γάμοι

Ο ιδανικός προορισμός για έναν γάμο με φόντο το λευκό τοπίο του χειμώνα ή το δροσερό και πανέμορφο τοπίο του καλοκαιριού! Η τελετή μπορεί να γίνει στο ιδιωτικό μας παρεκκλήσι και το πάρτι που θα ακολουθήσει να πραγματοποιηθεί στο μαγικό μπαρ του Club House ή στον περιβάλλων χώρο.

επιλογή
Ιδιωτικά Πάρτι

Ιδιωτικά Πάρτι

Δεν υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να πραγματοποιήσετε το πάρτι σας από το Elatos Resort & Health Club! Η ιδιωτικότητα σε συνδυασμό με την επιβλητική ομορφιά του χώρου του μπαρ, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για το πάρτι αρραβώνων, τα γενέθλια ή το bachelorette πάρτι που ονειρευόσασταν.

επιλογή

Εταιρικές

Meetings

Meetings

Kαθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιούνται εταιρικές συναντήσεις στο Resort. Οι περισσότερες γίνονται στο Lounge του Club House που έχει τις κατάλληλες AV υποδομές. Υπάρχουν χώροι για coffee break καθώς και χώροι για να χωρίζονται σε μικρότερες ομάδες. Ιδιωτικές συναντήσεις μπορούν επίσης να διοργανωθούν στα chalets.

Incentives

Incentives

Έχετε σκεφτεί να διοργανώσετε ένα ταξίδι κινήτρων για τους υπαλλήλους σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ιδανικό πρόγραμμα. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν ποικίλες δραστηριότητες γύρω από το Resort όπως κυνήγι μανιταριών, laser-tag, παρατήρηση ουρανού, οινογνωσία, trekking, δραστηριότητες βουνού και βέβαια γαστρονομικές βραδιές.

Εκτός Έδρας

Εκτός Έδρας

Η διοργάνωση μιας εκτός έδρας συνάντησης της εταιρείας σας θα δώσει την ευκαιρία στα στελέχη σας για προσωπικές επαφές, μοναδικές εμπειρίες, καινούργια θέματα προς συζήτηση αλλά και νέες ιδέες.

Inspirational Seminars

Inspirational Seminars

Η μοναδική θέση του Resort μέσα στο ελατοδάσος είναι ιδανική για την διεξαγωγή ενός συναρπαστικού σεμιναρίου. Είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας για την διοργάνωσή του αλλά και τις λεπτομέρειες τις διαμονής σας.

Workshops

Workshops

Σκέφτεστε ένα εμψυχωτικό workshop για τους υπαλλήλους σας; Οργανώστε το επόμενο εταιρικό σας workshop στον Παρνασσό και σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που θα σας προτείνουμε, πετύχετε τους στόχους σας.

Welness Retreats

Welness Retreats

Το Elatos Resort είναι το ιδανικό μέρος για ένα wellness retreat! Ιδιωτικά chalets για μονόκλινη και δίκλινη χρήση, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μοναδικές πεζοπορίες, χώρος SPA και εξατομικευμένα μενού.

Θεματικά Σαββατοκύριακα

Παρατήρηση Ουρανού!

Παρατήρηση Ουρανού!

Ανακαλύψτε τον «Μυθολογικό Χειμερινό Ουρανό» μέσα από μια μοναδική παρουσίαση στο Elatos Resort!

επιλογή
4th Dog Weekend στον Παρνασσό!

4th Dog Weekend στον Παρνασσό!

Το Elatos Resort & Health Club διοργανώνει για 4η χρονιά ένα από τα πιο αγαπημένα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, το Dog Weekend!

επιλογή
Oktoberfest στον Παρνασσό!

Oktoberfest στον Παρνασσό!

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του ελληνικού Oktoberfest που επιστρέφει για 6η χρονιά στον καταπράσινο Παρνασσό και το Elatos Resort & Health Club.

επιλογή
Θεοφάνια 2020

Θεοφάνια 2020

Το λευκό τοπίο, τα ζεστά chalets και το μοναδικό περιβάλλον που αγκαλιάζει το Elatos Resort είναι ιδανικές αφορμές για να έρθετε να περάσουμε τη γιορτή των Φώτων μαζί! Παράλληλα όμως έχουμε οργανώσει για εσάς και μοναδικές εκπλήξεις!

επιλογή
Αγίου Βαλεντίνου στον Παρνασσό!

Αγίου Βαλεντίνου στον Παρνασσό!

Φέτος κάντε τη γιορτή των ερωτευμένων ξεχωριστή διοργανώνοντας μια μοναδική απόδραση για εσάς και το άλλο σας μισό στον χιονισμένο Παρνασσό και το Elatos Resort & Health Club!

επιλογή
Προσφορά Ski break!

Προσφορά Ski break!

Απολαύστε το χιονισμένο τοπίο που αγκαλιάζει το Elatos Resort & Health Club και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στο αγαπημένο σας χειμερινό σπορ, κάνοντας σκι στις πλαγιές του Παρνασσού!

επιλογή

Σχολεία

Σχολικές Εκδρομές

Σχολικές Εκδρομές

Μια εκδρομή στο Elatos Resort σε συνεργασία με το σχολείο σας. Κοινός στόχος να περάσουν όμορφα τα παιδιά με τις παρέες τους και να έρθουν πιο κοντά οι γονείς, μέσα σε ένα ανέμελο περιβάλλον που θα προσφέρει σε όλους ξεχωριστές αναμνήσεις.

επιλογή