×

Γάμοι

Στην καρδιά του ελατοδάσους, μόνο 2.5 ώρες μακριά από την Αθήνα, το Elatos Resort & Health Club σας προσκαλεί να γιορτάσετε τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας!

Το ιδιωτικό παρεκκλήσι μας, που βρίσκεται εντός του συγκροτήματος και κοντά στο Club House, καθώς και η μεγάλη μας εμπειρία σε γάμους & βαφτίσεις, μας καθιστά έναν μοναδικό προορισμό από τον οποίο θα φύγετε, τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας, με αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκτίμητες εμπειρίες.

Τα 39 ξύλινα chalets, απόλυτα εναρμονισμένα με το περιβάλλον, δημιουργούν την αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας που θα ικανοποιήσουν τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Η πολύχρονη εμπειρία και ο επαγγελματισμός του προσωπικού αλλά και των συνεργατών μας θα συμβάλουν ώστε ο γάμος ή η βάφτιση που θα διοργανώσετε να είναι όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί. Αφήστε πάνω μας όλες τις λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, τη φωτογράφηση, τη μουσική αλλά και το φαγητό που ο ενθουσιώδης και με φαντασία σεφ μας θα σας προτείνει πιάτα εμπνευσμένα από την τοπική και παραδοσιακή κουζίνα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό της τελετής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας